De praktijkruimte, voorzien van luxe behandelstoel en overige professionele apparatuur om u de juiste voetverzorging te kunnen verlenen. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie Provoet en de code van het voetverzorgingsbedrijf CVAE. Er wordt hygienisch gewerkt!

Aantal voorbeelden van voor en na de behandeling. De eerste foto is een mycose nagel, bij deze mw. een nagelreparatie uitgevoerd vervolgens gelakt met een gellak. Mw. heeft een tinctuur gekocht uit mijn praktijk en is thuis gaan behandelen. Om de zoveel weken kwam mw. terug en heb ik de nagel bijgewerkt. En zie het prachtige resultaat.  Foto 2 is een meneer met erge hypertrofische nagels en zeer veel eeltvorming op de teentoppen. Dit was de eerste keer dat meneer een behandeling onderging in mijn praktijk. Foto 3 is een klant met erge droge voeten, na een goede zalf te gebruiken, die te koop is in de praktijk heeft dhr. een mooi resultaat na 6 weken. 

De middelste foto is van een jongetje van 7 jaar die een likdoorn had op de bal van zijn voet en een traumanagel. De buitenste 2 foto's zijn van het verwijderen van overmatig eelt en kloven, zowel bij een man als vrouwelijke klant. 

Schimmel (kalk) nagels zijn een veel voorkomend ''probleem''. Pedicure Salon Zilverschoon heeft hier extra training in gevolgd. Wilt u ook een behandeling hiervoor? Vraag naar de mogelijkheden. Hieronder ziet u foto's 1+2 van een mannelijke klant, na slechts 3 behandelingen en thuis zelf tinctuur aanbrengen is er al enorme vooruitgang. Als u deze behandeling inzet met een speciale gel, die ook een trekkracht heeft en de schimmel afsluit van O2 gaat het nog sneller, ook dit is mogelijk. Zie foto 3 bij vrouwelijke klant, hier is de gel geplaatst met daarover een soak off gellak. U kunt met een gerust hart open schoenen of slipper dragen!

Voeten zijn een ''onder geschoven kindje'' terwijl ze juist beter verdienen! Zorg goed voor u voeten en verwen ze soms is, dit kan met een heerlijke wellness behandeling bijvoorbeeld. Ook kunt u iemand verrassen met 1 van  de mooie cadeaubonnen.

Gellak, ideaal voor degene die verzorgde en mooi uitziende voeten wil. Het blijft gemiddeld 4- 6 weken zitten, en kunt er alles mee doen, zwemmen in zout of chloor water, strand, sauna en u kunt direct na opbrengen uw schoenen aan. Door de LED lamp is het direct uitgehard. In de salon werk ik met de vele mooie kleuren van Go Time Gellak. Ook plaats ik French Pedicure, hier gebruik ik het merk NCM voor.  Foto 3 ziet u een voorbeeld van gellak met glitter en French pedicure zonder glitter. Intussen 40 verschillende kleuren waaruit u kan kiezen.

Gellak kunt u niet zelf verwijderen, en gebeurt bij een nieuwe afspraak in de salon.

Naast gellak werk ik met een ''gewone'' nagellak. Maar eigenlijk mag ik de term gewoon niet gebruiken.  Caption is een unieke lak met de eigenschappen van een gel, zonder het gebruik van een lamp. Door middel van de Lac³-technologie is de lak super snel droog en blijft hij 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak. De lak is  intens gepigmenteerd, hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één laag. De lak is eenvoudig te verwijderen met nagellak remover. Hierna zijn de nagels direct klaar om opnieuw te lakken met jouw favoriete kleur! Op foto 1 ziet u een aantal kleuren waar ik momenteel mee werk, in de salon zijn nog meer kleuren aanwezig. In totaal z'n 40 kleuren van Caption. Op foto 2 ziet u Caption na 6 weken bij een klant.